فن کانالی

فن کانالی یکی از کاربردی ترین مدل های فن موجود در بازار است. بیشتر مدل های فن کانالی اندازه ای کوچک دارند و می توانند به راحتی در داخل کانال های انتقال هوا قرار گیرند. این فن ها می توانند به عنوان فن اصلی سیستم تهویه و یا فن کمکی برای تامین فشار، مورد استفاده قرار گیرند. در ادامه در خصوص انواع فن کانالی، کاربرد ها و مزایای آن ها بیشتر توضیح خواهیم داد.

فن کانالی همانطور که از نامش پیداست برای استفاده در کانال های انتقال هوا مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا تمامی سیستم های تهویه باید به خروجی و ورودی هوا دسترسی داشته باشند و به دلیل اندازه بزرگ ساختمان ها راهی جز ایجاد کانال کشی وجود نخواهد داشت. در برخی موارد فن کانالی به کمک فن اصلی می آید تا فشار هوای اولیه را حفظ کرده و حتی افزایش دهد. البته برخی مدل های فن کانالی نیز می توانند به شکل مستقل عمل کنند. در هر صورت فن کانالی استفاده ها و مدل های مختلفی دارد که در ادامه در خصوص آن ها بیشتر صحبت خواهیم کرد . فن کانالی در مدل ها و شکل های مختلفی در بازار موجود است و می تواند وظایف مختلفی را بر عهده گیرد. در ادامه در خصوص انواع فن کانالی، مزایا و کاربرد های آن ها بیشتر توضیح خواهیم داد.

فن کانالی از کوچک ترین مدل های فن است که کاربرد های بسیار زیادی در صنعت و استفاده های خانگی دارد.

فن های کانالی در مدل های مختلفی در بازار موجود هستند و می توانند توان تولیدی مختلفی را برای شما به همراه داشته باشند. در ادامه در خصوص انواع فن کانالی، کاربرد ها و مزایای آن ها بیشتر صحبت خواهیم کرد.

این فن ها از موتور های سانتریفیوژ استفاده می کنند که به آن ها اجازه می دهد در کنار اندازه کوچک توان تولیدی بالایی داشته باشند.

استفاده از موتور سانتریفیوژ موجب عملکرد بدون لرزش و صدای این فن ها نیز می شود.

فن کانالی به طور کلی وظیفه انتقال هوا را بر عهده دارد. این فن ها می توانند مکش هوا را بر عهده گیرند و بدین ترتیب هم هوای آلوده را از محیط خارج کنند و هم هوای تازه را وارد فضای مورد نظر کنند.

فن کانالی چیست؟

فن کانالی یکی از مدل های فن در بازار است که برخلاف مدل های دیگر زیاد شناخته شده نیست اما به محض آشنایی با ویژگی ها و کاربرد های آن ها قطعا به استفاده از آن ها تشویق خواهید شد. فن کانالی مدل های فشرده و پر قدرت فن های سانتریفیوژ هستند که با استفاده از طراحی جمع و جور خود در داخل کانال های هوایی نصب شده و عمل تهویه هوا را انجام می دهند. فن کانالی به دلیل ساختار سانتریفیوژ از نیروی گریز از مرکز برای به گردش در آوردن هوا استفاده می کنند و به خوبی می توانند بدون اینکه سر و صدا و لرزش زیادی ایجاد کنند توان تولیدی بالایی را در اختیار شما قرار دهند.

انواع فن کانالی از نظر شکل

• فن کانالی دایره ای. فن کانالی دایره ای برای کانال هایی به شکل دایره طراحی شده اند. طراحی دایره ای فن سانتریفیوژ زیاد معمول نیست و تنها مدل هایی از این فن ها که ساختار دایره ای به خود می گیرند فن های کانالی هستند. این مدل ها شبیه به اتصالات لوله هستند و از یک ورودی و خروجی در امتداد یکدیگر استفاده می کنند. برخی مدل ها حتی قابلیت برعکس کردن جریان هوا را نیز در خود دارند که در موارد اضطراری می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

• • فن کانالی مستطیلی. برخی کانال ها به شکل مستطیل و مکعب هستند و به همین دلیل باید از فن هایی با همین شکل استفاده کرد. فن کانالی مستطیلی شبیه مدل های اصلی سانتریفیوژ هستند و البته طراحی فشرده تری نسبت به مدل های اصلی دارند. بیشتر کانال های هوایی به دلیل نوع ساختمان ها از شکل مستطیل استفاده می کنند و به همین دلیل نیز استفاده از این نوع فن در مقایسه با مدل های دایره ای بیشتر است.
طراحی فن های مستطیلی کمی سخت است و نمی توان فن را به شکلی طراحی کرد که حالت مستطیل به خود بگیرد. در این شرایط معمولا از قاب هایی در کنار فن کانالی استفاده می شود تا فضا های کناری را به شکل کامل پوشش دهد.

انواع فن کانالی از نظر کاربرد

• فن کانالی مستقل. مدل های مستقل از توان تولیدی بالایی استفاده می کنند و قابلیت تنظیم و ویژگی های بیشتری نیز دارند. این مدل ها به عنوان فن اصلی سیستم تهویه کار می کنند و معمولا در کانال هایی که طول زیادی ندارند مورد استفاده قرار می گیرند. این فن ها می توانند فشار هوا را در یک و یا هر دو جهت تولید کنند و به خوبی سیستم تهویه یک مجموعه را به گردش در آورند. البته معمولا فن کانالی مستقل در کانال های هوای کوتاه تر مورد استفاده قرار می گیرد.

• فن کانالی مکمل. فن کانالی مکمل به عنوان بخشی از سیستم تهویه اصلی مورد استفاده قرار می گیرند. در این سیستم ها فن کانالی به عنوان پشتیبان و تشدید کننده فشار هوا استفاده می شود. در شرایطی که طول کانال زیاد شود، فشار هوای تولیدی توسط فن اصلی در طول لوله کاهش می یابد و زمانی که به مقصد می رسد شرایط اولیه را نخواهد داشت. در این موقعیت یا باید از فن های اصلی با قدرت تولیدی بالاتر استفاده کرد که می تواند موجب افزایش بیش از اندازه هزینه شود و یا یک فن کانالی را در مسیر نصب کرد. فن کانالی فشار هوای تولیدی را تشدید می کند و بدین شکل فشار اولیه حفظ و یا حتی در شرایطی بیشتر نیز خواهد شد.

کاربرد فن کانالی

فن های کانالی به دلیل طراحی و شکل خاص خود در تمامی کانال های انتقال هوا قابل استفاده هستند. آن ها به دلیل کوچک بودن و همچنین قدرت بالای خود گزینه مناسبی برای استفاده در سیستم های تهویه هوای مختلف هستند.

در ادامه به برخی از کاربرد های مهم فن کانالی اشاره خواهیم کرد.

• مصارف خانگی و معمولی در سرویس های بهداشتی و حمام های خانه ها و محتمع های مختلف.

• آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها جهت کمک به هود های صنعتی برای خروج دود و آلودگی ها.

• کارگاه های صنعتی و کارخانجات به عنوان هواکش مستقل یا هواکش کمکی برای فن اصلی.

• هتل ها و مکان های پر رفت و آمد.

• استخر ها و اماکن ورزشی بزرگ.

• بیمارستان ها و آزمایشگاه ها.

• سالن های بزرگ همانند سینما ها و پاساژ ها.

مزایای استفاده از فن کانالی

• در برخی موارد از فن های معمولی در ورودی و یا خروجی کانال های هوایی استفاده می شود. این کار به دلیل ارزان تر بودن فن های معمولی انجام می شود. ولی از جایی که فن های معمولی دارای لرزش و سر و صدای زیادی هستند با نصب شدن در مقابل کانال ها سر و صدای بیشتری نیز خواهند داشت. بهترین راه استفاده از فن های کانالی است که برای استفاده در چنین مکان هایی طراحی شده اند. فن کانالی به شکلی طراحی شده است که صدا و لرزش کمی داشته باشد و قرار گرفتن آن ها در داخل کانال ها هیچگونه صدای اضافه ای تولید نخواهد کرد.

فن کانالی از طراحی جدید و به روز استفاده می کند و با استفاده از تکنولوژی های جدید مصرف انرژی بسیار کمی دارد. کیفیت و طراحی به روز موجب می شود نیاز به تعمیر و نگهداری دستگاه نیز کاهش یابد و بدین ترتیب محل نصب سخت دستگاه نیز دیگر بهانه ای برای عدم استفاده از آن نخواهد بود.

فن کانالی آکسیال

فن

مدل فن آکسیال

IFDAA / IFDAB

نوع عملیات

مکنده

دانلود کاتالوگ

در حال حاضر کاتالوگ اضافه نشده است.

دسترسی آسان

نوع آکسیال

کانالی

کاربرد

صنعتی

نوع اتصال پروانه به موتور

مستقیم

جنس بدنه

استیل

جنس پروانه

آلومینیوم

پوشش رنگ

اپوکسی

فرکانس (هرتز)

50

تعداد فاز

1

قطب

2

گروه رنگی

نارنجی

امکانات

گارد محافظ

پشتیبانی و خدمات پس از فروش

تامین و تعمیر قطعات

گواهینامه

ISO 9001:2015

مدت زمان تعویض و تعمیر

12

ماه

مدت زمان تامین قطعات و تعمیر

15

سال

در حال حاضر پروژه مرتبط ثبت نگردیده است!

ثبت نظر